نان روزنامه نگاری حرفه ای در روغن پفیوزی
دوشنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۴، ۰۸:۵۵ ب.ظ
یکی از خیانت هایی که یک روزنامه نگار در ایران می تواند به خودش بکند «حرفه ای شدن» است. من معنی مثبت حرفه ای شدن را می دانم. ولی در این روزهای نه چندان قشنگ روزنامه نگاری، حرفه ای بودن مساوی است با قلم فروشی. قلم فروشی برای روزنامه ها از همه دردناک تر است و مزخرف نویسی برای نشریات داخلی ارگان ها نیز از آن اسفبارتر. قلم فروشی برای نان. نانی که به پفیوزی مضاعف آغشته است
در هر دو عرصه حرفه ای!!! شما نیازی به دانستن بیشتر ندارید. فقط کافی است قالبی را بلد باشید و حرف های صاحبکار(مدیرمسئول یا مدیر ارگان مربوطه) را خوب گوش دهید و اجرایی کنید. آن وقت است که شما به روزنامه نگاری حرفه ای!! تبدیل می شوید.
پ.ن: بلانست روزنامه نگاران کاردرست که همیشه قابل احترام بوده و هستند!
۹۴/۱۰/۱۴